Cursus

Beginnerscursus Handboogschieten (16 jaar en ouder).

Wij organiseren jaarlijks een aantal introducties in de handbooogsport van twee lesavonden. Hierin wordt de basistechniek aangeleerd. De kosten voor deze cursus bedragen € 40,-.

Wanneer je daarna verder wil met het handboogschieten kan je kandidaat-lid van de vereniging worden. Dit is een periode van drie maanden waarin je op clubavonden kan komen schieten. Ook wordt in deze periode een vervolgcursus gegeven van 3 lessen. Hierin wordt dieper ingegaan op de techniek. De kosten van het kandidaatslidmaatschap bedragen € 75,-. Dat is inclusief de vervolgcursus.

Als het boogschieten dan bevalt kan je lid worden van de Koninklijke Nederlandsche Handboogschutterij “Concordia” en wordt je ook aangemeld bij de Nederlandse Handboogbond.

De data van de eerstvolgende cursussen zijn:

  • 2017-B08 – 16-nov en 23-nov donderdag (bijna vol)
  • 2017-B09 – 20-nov en 27-nov maandag

Alle avonden zijn van 20.30 uur tot 22.30 uur.
Klik hier om je in te schrijven voor de eerstvolgende cursus.

JEUGD
Voor de jeugd vanaf 12 tot en met 16 jaar zijn er op vaste avonden jeugdtrainingen. Hierbij is het aantal aanmeldingen is echter zo groot dat we een wachtlijst hebben. Om op de wachtlijst te komen vul je het cursus inschrijfformulier in en in het opmerkingen veld vermeld je jeugd.